04-01-18

Verandering in de directie van eReM

Vertrek Johan de Bruin

Per 1 januari 2018 maakt Johan de Bruin niet langer deel uit van de directie van eReM. Nadat hij 33 jaar werkzaam is geweest bij eReM en 13 jaar bij de directie heeft gezeten, komt er een einde aan deze periode. Wel blijft hij de komende maanden betrokken als projectmanager bij het bedrijf. De directie wordt voortgezet door de drie bestaande leden: Sander van Gool (sales director), Ben Pijl (operational director) en Wouter Speksnijder (financial director).

Driekoppige directie

Een blik op de toekomst

De directie kijkt met frisse moed naar het nieuwe jaar. In 2018 wordt de organisatie verder uitgebreid en wordt er een groei verwacht in met name de energie en olie & gas sector. Door het investeren in innovatieve automatiseringsoplossingen en procesoptimalisatie, wordt er ingezet op het uitvoeren van grote projecten in zowel paneelbouw, E&I installatie als procesautomatisering.

eReM is de totaalpartner in de industriële automatisering. Wij zijn in staat om de E&I engineering, paneelbouw, software engineering en installatie te verrichten voor onze klanten. Vanzelfsprekend kunnen wij ook installaties in bedrijf nemen en service & onderhoudswerkzaamheden uitvoeren. In 2018 gaan wij ons meer focussen op de complete procesautomatiseringsprojecten. De verschillende afdelingen van eReM werken zo samen tot mooie eindresultaten.

Reacties zijn gesloten.