Over ons

Jarenlange kennis en ervaring

Onze kennis

Uw voorsprong

Dankzij onze jarenlange kennis en expertise, kunt u op ons vertrouwen voor alle besturingsprocessen. Wij hebben een strategische visie, betrouwbare levertijden en verstand van zaken. Wij zijn de totaalpartner, want we hebben zowel paneelbouw, software engineering, installatie als E&I engineering in huis. Wij werken voor grote en kleine organisaties in onder andere de petrochemie, olie & gas, machinebouw, voedingsmiddelenindustrie, offshore en energiesector. eReM is in staat om voor u het volledige automatiseringsproces in werking te zetten. Daarom bekijken we ieder project altijd als onderdeel van een groter geheel. Het resultaat? Onze werkzaamheden sluiten naadloos aan op alle onderdelen van uw automatiseringsproject.

Onze certificeringen

ISO 9001:2015
ISO 9001ISO 9001 is een norm die eisen stelt aan het kwaliteitsmanagementsysteem van een bedrijf en het continu verbeteren hiervan. Met dit systeem borgen wij onze kwaliteit, door te voldoen aan alle eisen, wensen en wettelijke verplichtingen met betrekking tot ons product. Zo zorgen wij voor een verhoging van de tevredenheid bij alle belanghebbenden. Download ons ISO certificaat.
VCA*
VCA*VCA staat voor Veiligheid Checklist Aannemers. VCA gecertificeerde bedrijven, zoals eReM, werken met een beheersysteem op het gebied van Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM). Zo zorgen wij ervoor dat onze werknemers elke dag weer veilig thuis kunnen komen. Download ons VCA certificaat.
Erkend Leerbedrijf
SBB stagesWij zijn erkend leerbedrijf en gecertificeerd door de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs en Bedrijfsleven (SBB). Wij bieden afwisselende stageplekken van MBO niveau 1 tot en met niveau 4. Hier lees je meer over onze stagemogelijkheden en BBL trajecten. Op onze overzichtspagina van de SBB zie je voor welke opleidingen wij gecertificeerd zijn. 
Federatie Paneelbouw
Federatie paneelbouwMet onze certificering bij FEDET (Federatie Paneelbouw) laten wij zien dat wij een aantoonbare hoge kwaliteit leveren en altijd werken volgens de laatste wet- en regelgeving. eReM is één van de eerste paneelbouwers in Nederland die het label in ontvangst heeft mogen nemen. Download ons Certificaat Federatie Paneelbouw
EPLAN Certified Company
Sinds 2018 zijn wij EPLAN Certified Company. Dit is een kwaliteitslabel voor engineering. Download ons EPLAN Certified Company certificaat
Petroleum Development Oman (PDO)
eReM is een officiële leverancier van PDO, het toonaangevende olie- en gasexploratie- en productiebedrijf in het Sultanaat van Oman. Download ons PDO Certificate of Registration – Product vendor.
Schneider Electric Licensed partner
Daarnaast zijn wij partner van Schneider Electric. Met deze licentie mag eReM de laagspanningsverdelers van Okken monteren, testen en leveren. Download onze licentie.

Onze markten

Kennis van uw branche is noodzakelijk om uw automatisering optimaal in te richten. Elke markt heeft zijn eigen factoren waar strikt rekening mee gehouden moet worden. Dankzij onze brede kennis en ervaring is geen enkele branche ons vreemd. We zijn dus ook thuis in de richtlijnen en eisen die gelden voor uw automatisering.

Petrochemie

eReM verzorgt voor de petrochemie complete systemen en oplossingen, geheel volgens de ATEX-regelgeving. We hebben jarenlange ervaring in deze sector en werken altijd volgens common practice. We kennen de specifieke kenmerken en gaan zeer zorgvuldig te werk tijdens elk proces. De kleinste fout kan immers grote gevolgen hebben. Zeker als we werken aan de delen die in bedrijf zijn.

Olie en gas

eReM heeft een ruime ervaring in de wereld van olie en gas. Van de ontwerpfase van elektrotechnische systemen op een productieplatform tot de installatie en onderhoud, eReM heeft het allemaal in huis. Daarnaast zijn onze medewerkers wereldwijd inzetbaar, staan zij 24 uur per dag voor u klaar en beschikken zij over de juiste offshore certificaten.

Machinebouw

eReM denkt mee in uw processen. Wij hebben een ruime ervaring in het automatiseren van processen en productielijnen. Uw efficiëntie wordt vergroot zonder de kwaliteit en veiligheid uit het oog te verliezen. Wij hanteren de NEN-EN-IEC 60204 nauwlettend zodat de veiligheid rondom uw machine wordt gewaarborgd.

Food

eReM spreekt de taal van de voedingsmiddelenindustrie en is thuis in alle processen. Dat is van cruciaal belang in deze sector, bijvoorbeeld om veiligheid en hygiëne te waarborgen. Dankzij onze ruime kennis en ervaring vertolken we steeds vaker een adviserende rol in de voedingsmiddelenindustrie.

Energie

De energiesector is volop in ontwikkeling. De huidige energiemarkt is vrijwel volledig afhankelijk van fossiele brandstoffen en verduurzamen van de groeiende energievraag is een hot topic. Een groeiende markt waarin eReM zijn sporen inmiddels heeft verdiend en waarin wij onze activiteiten sterk willen uitbreiden.

Onze geschiedenis

Een kijkje terug

Sinds de oprichting in 1957 zijn wij specialist in de paneelbouw. We zijn begonnen in een klein pand in Rotterdam en sinds 1973 zijn we gevestigd in Zwijndrecht. Inmiddels voeren we complete automatiseringsprojecten uit over de hele wereld.

Ontdek meer
Federatie paneelbouw

Federatie Paneelbouw

eReM is lid van de federatie paneelbouw. Deze nieuwe branchevereniging voor paneelbouwers is eind 2015 opgericht en vrijwel meteen heeft eReM zich aangesloten bij de initiatiefnemers. Wij zien de meerwaarde van het samenwerken met collega paneelbouwers die ook aangesloten zijn. De initiatieven die onder de branchevereniging genomen worden, dragen bij aan een continue kwaliteitsverbetering van de paneelbouw in Nederland.

Federatie Paneelbouw
Samenwerkingen

Onze klanten

eReM is werkzaam in uiteenlopende industrieën. Dit is slechts een kleine greep uit de klanten waar wij graag voor werken.