Onze diensten

Wat wij voor u kunnen doen

Paneelbouw
De nieuwste technieken

Paneelbouw

eReM heeft al meer dan 60 jaar ervaring in de paneelbouw. Wij zijn gespecialiseerd in de productie van verschillende typen besturingskasten en schakelsystemen. Wij werken vraaggericht en bouwen een paneel precies naar uw specifieke wensen. eReM kan gelijktijdig werken aan projecten van verschillende grootte.

Ontdek meer
De uitgebreidste ontwerpen

E&I engineering

Naast de bouw van besturingspanelen, kunnen wij deze ook ontwerpen. Onze engineers analyseren, berekenen en werken een paneel uit op basis van uw ideeën en specificaties. Daarvoor wordt altijd gebruik gemaakt van de nieuwste 3D engineering tools, zoals EPLAN in combinatie met Pro Panel. Wij kunnen de verantwoording dragen voor de complete projectaanvraag.

Ontdek meer
De slimste systemen

Software engineering

eReM werkt als system integrator in uiteenlopende branches. Hierbij gebruiken we uiteenlopende merken en typen hard- en software, zodat we u merkonafhankelijk kunnen adviseren. Dit verzekert u van de slimste PLC-besturingen, SCADA-systemen en industriële netwerken voor uw specifieke proces.

Ontdek meer
installatie op locatie
De efficiëntste werkwijze

Installatie

Elke industriële omgeving heeft zijn eigen richtlijnen omtrent installaties en werkzaamheden. Van eisen om explosiegevaar tegen te gaan tot strenge regels om veiligheid te waarborgen, of het nu in de voedselindustrie is, of in de offshore. eReM heeft ervaring in vele branches en is op de hoogte van de standaarden en andere belangrijke factoren.

Ontdek meer