Onze vacatures en stagemogelijkheden

Werken bij erem

Onze bedrijfscultuur

Open en informeel

Binnen eReM heerst een informele no-nonsense cultuur. Er is een goede werksfeer en verstandhouding tussen de medewerkers van de verschillende afdelingen. Iedere werknemer is trots op de behaalde resultaten. De zorgvuldige selectie van medewerkers en de goede arbeidsvoorwaarden resulteren in een laag personeelsverloop. eReM is een zelfstandige organisatie waar de eigenaren zelf fulltime bij betrokken zijn.

Stagemogelijkheden

Zoek je een leuke stage waarin je jouw talenten in de praktijk kunt brengen? eReM biedt diverse afwisselende stageplekken van MBO niveau 2 tot niveau 4. Bovendien zijn wij erkend leerbedrijf en op zoek naar enthousiaste leerlingen met onderstaande kwalificaties. Daarnaast bieden wij ook mogelijkheden om op HBO niveau af te studeren.

Meer over stages

Overzicht vacatures

Klik op onderstaande links voor informatie over de desbetreffende vacature. Onderaan iedere vacature kun je direct solliciteren door het formulier in te vullen en op te sturen!

 

Software engineer

Voor onze afdeling software engineering zijn wij op zoek naar een enthousiaste, zelfstandige software engineer. Als software engineer bij eReM houd jij je bezig met het ontwikkelen en in bedrijf stellen van besturingssoftware (PLC en SCADA) voor industriële installaties. Je ontwerpt, schrijft en test de applicaties en bent gedurende het gehele traject het aanspreekpunt voor de klant. De werkzaamheden vinden zowel plaats bij eReM als op locatie bij de (eind)klant.

Lees meer over deze vacature

Eerste monteur paneelbouw

Voor onze afdeling paneelbouw (of montage en bedrading) zijn we op zoek naar enthousiaste eerste monteurs. Als eerste monteur paneelbouw bij eReM assembleer en bedraad je besturingspanelen. Dit doe je aan de hand van het ontwerp en de schema’s. Je werkt daarbij zowel zelfstandig als in teamverband in de werkplaats. Je begeleidt de collega monteurs en leidt (leerling) monteurs op. Daarbij verdeel en controleer je het werk en neem je de verantwoording voor het eindresultaat.

Lees meer over deze vacature

Leidinggevend monteur

Voor onze afdeling installatie zijn we op zoek naar enthousiaste leidinggevende monteurs. Als leidinggevend monteur bij eReM ben je verantwoordelijk voor de totale uitvoering van een installatieproject. De projecten vinden plaats in het binnenland en op de vaste grond, maar soms ook in het buitenland en offshore. Waar je ook bent, jij bent het aanspreekpunt voor de klant op de locatie. Je stuurt je collega’s en de onderaannemers aan. Je bewaakt en controleert de veiligheid, de kwaliteit en de voortgang van het werk. Jij bent de sparringpartner voor de werkvoorbereider en organiseert de stroom aan materialen en middelen. Kortom: jij zorgt ervoor dat de klus, samen met je team, wordt geklaard.

Lees meer over deze vacature

Eerste monteur installatie

Voor onze afdeling installatie zijn we op zoek naar enthousiaste eerste monteurs installatie. Als eerste monteur bij eReM voer je (een deel van) het installatieproject uit. Je werkt daarbij zelfstandig of wordt ondersteund door enkele monteurs die jij aanstuurt. Aan de hand van het werkpakket zorg je voor de juiste uitvoering van het project binnen de geldende veiligheidseisen, planning en begroting. Met jouw creativiteit los je de meeste problemen tijdens het werk zelf al op. Je signaleert meer- en minderwerk, geeft dit door en houdt het nauwkeurig bij. Je controleert je eigen werk en dat van de monteurs.

Lees meer over deze vacature

Service- en onderhoudstechnicus

Voor onze afdeling installatie zijn we op zoek naar een enthousiaste service- en onderhoudstechnicus. Als service- en onderhoudstechnicus bij eReM ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden en het verhelpen van storingen aan E&I installaties op locatie. Voor de klanten van eReM zijn de begrippen veiligheid en uptime zeer belangrijk. Door het juiste onderhoud te plegen, waarborg je de veiligheid en minimaliseer je de kansen op storingen of defecten. Mocht er toch een storing optreden dan kun je, met jouw kennis van en ervaring met de installatie, snel de diagnose stellen en de oorzaak zelfstandig verhelpen. Daarnaast verzorg jij als service- en onderhoudstechnicus vaak het inbedrijfstellen en opleveren van de installaties.

Lees meer over deze vacature

Werkvoorbereider installatie

Voor onze afdeling installatie zijn wij op zoek naar enthousiaste werkvoorbereiders installatie. Als werkvoorbereider installatie bij eReM ben je verantwoordelijk voor het maken van het technisch ontwerp voor de installatiewerkzaamheden van onze projecten aan E&I installaties op locatie, zowel on- als offshore. Daarnaast is ook het voorbereiden, het (op afstand) begeleiden en het volledig afronden van de installatieprojecten onderdeel van je functie. Je controleert en bewaakt de veiligheid, kwaliteit en voortgang van het werk. Je bent eindverantwoordelijk voor de oplevering van de installatiewerkzaamheden.

Lees meer over deze vacature

E&I engineer

Voor onze afdeling E&I engineering zijn we op zoek naar enthousiaste E&I engineers. Als E&I engineer bij eReM ben je verantwoordelijk voor het maken van het elektrotechnisch ontwerp van de procesbesturingen. Hierbij hanteer je de geldende normen en eventuele klantspecificaties. Je bereidt de productie van de paneelbouw voor en je onderhoudt technisch contact met de klant.

Lees meer over deze vacature

Projectleider

Voor onze afdeling projecten zijn we op zoek naar een enthousiaste projectleider. Als projectleider bij eReM draag je de eindverantwoordelijkheid voor het goede verloop van de toegewezen projecten. Hierbij stuur je een projectteam aan waarbij je de uitvoering, de planning en het budget bewaakt. Je bent het aanspreekpunt voor de opdrachtgever en behartigt zijn belangen binnen onze organisatie.

Lees meer over deze vacature

Open sollicitatie

Denk jij dat je iets kunt bijdragen aan ons bedrijf, maar is er op dit moment geen passende vacature voor je? Wij nodigen je van harte uit om een open sollicitatie in te sturen. Als wij een passende functie voor je hebben, nemen we contact met je op.

Laat je gegevens achter