17-07-18

eReM op de lijst van EPLAN Certified Companies

Engineers behalen certificering

Een kwaliteitslabel voor engineering

Binnen eReM wordt al langere tijd gebruik gemaakt van het engineeringsprogramma EPLAN. Laatst hebben onze engineers echter weer een volgende stap gezet! Begin juli hebben namelijk twee engineers het EPLAN Electric P8 Certified Program succesvol afgerond. Daarmee mogen zij zichzelf nu officieel EPLAN Certified Engineers noemen. Aan het behalen van de certificering gaat een uitgebreid kennistraject vooraf. Alle mogelijkheden en functionaliteit van het programma komen aan bod. Wij zijn dan ook heel trots dat wij nu het kwaliteitslabel ‘EPLAN Certified Company’ mogen voeren!

EPLAN P8 & Pro Panel

Het programma EPLAN P8 wordt gebruikt voor het ontwerpen van elektrische installaties. Binnen eReM wordt nagenoeg alle engineering met dit programma uitgevoerd. Daarnaast maken wij gebruik van het 3D programma Pro Panel. Het grote voordeel is dat er vanaf het begin van een project al een beeld kan worden geschetst van hoe een systeemkast eruit komt te zien. Daarnaast heeft de software een uitgebreide database en kunnen eventuele fouten vroegtijdig worden opgemerkt. Efficiëntie en hoge kwaliteit zijn het resultaat!

Slimme klantoplossingen

EPLAN certified companyDoor het volgen van het EPLAN Certified Program hebben onze collega’s meer inzicht gekregen in de mogelijkheden en het optimale gebruik van EPLAN. Zo weten zij nu onder andere hoe scripts geschreven kunnen worden voor verdere automatisering en hoe er eenvoudig een koppeling wordt gemaakt met de software engineering. Een ander voordeel is dat zij de andere engineers binnen eReM nu nóg beter kunnen ondersteunen en met hen kunnen sparren. Zo wordt het EPLAN platform optimaal benut en worden er continu weer slimme klantoplossingen bedacht.

Kunnen onze engineers iets voor u betekenen? Neem vandaag nog contact met ons op!

Certified engineer     certified engineer