Sales Engineer

40 uur per week

Over je werk

Het is vandaag dinsdag en je hebt een volle agenda, maar eerst: koffie! Je maakt meteen een begin aan een nieuwe offerte, je bent gister namelijk op locatie geweest bij een grote raffinaderij in de Botlek. Je hebt daar de situatie beoordeeld en aan de hand daarvan een advies uitgebracht, dat advies ga je vandaag in een aangepaste offerte vatten. Na de gezamenlijke koffiepauze, bel je een paar klanten die nog een openstaande offerte hebben. De status daarvan bespreek je kort met onze Sales Manager. Na de lunch duik je samen met één van je collega Sales Engineers in een grote aanbesteding van een windmolenpark, jullie controleren alles nog een laatste keer voor er ingediend wordt, spannend! In de loop van de middag komt één van de Projectmanagers nog bij je langs. Jij hebt namelijk een mooi project gescoord, alle specificaties zijn bekend, dus nu is het tijd om over te dragen. De Projectmanager neemt het van je over, zodat jij je weer kan focussen op de volgende aanvraag!

Over jou

Met jouw elektrotechnische kennis, zou je E&I Engineer kunnen zijn
Met jouw financiële inzicht, zou je calculator kunnen zijn
Met jouw onderhandel skills, zou je inkoper kunnen zijn
Met jouw overzicht, zou je een projectmanager kunnen zijn

Als je privé iets aan wil schaffen, weet jij alle punten en komma’s in de offertes te vinden en ga je niet zomaar akkoord, want jij weet als geen ander hoe het werkt…

Klinkt alsof we een match zijn! Jij hebt met bovenstaande eigenschappen namelijk alles in huis om onze nieuwe Sales Engineer te worden!

Over ons

eReM is dé ervaren totaalpartner in de industriële automatisering. Wij zijn kwaliteitsgerichte specialisten en hebben alle disciplines zelf in huis: paneelbouw, E&I engineering, software engineering en E&I installatie. Je komt ons tegen in verschillende sectoren, zoals de energie, petrochemie, olie & gas en de voedingsmiddelenindustrie.

En dan nog even dit…

Je staat als Sales Engineer aan de basis van onze projecten. Je taken zijn onder andere het opstellen van calculaties, het technisch adviseren van klanten, de pre-engineering en het opnemen van werk. Je kunt een commercieel technische offerte uitbrengen en opvolgen om het project vervolgens over te dragen aan een Projectmanager binnen eReM. Je hebt minimaal een MBO niveau 4 opleiding, bij voorkeur in de richting Elektrotechniek, door je ervaring en eventuele opleidingen/cursussen heb je inmiddels HBO werk- en denkniveau. Kennis van industriële automatisering (paneelbouw, E&I Engineering en E&I Installatie in het bijzonder) is in deze functie een pré. Omdat veel van onze klanten internationaal opereren, is het ook belangrijk dat je de Engelse taal goed beheerst.

Ben je om?

Enthousiast? Snappen we, je kunt hier meteen je CV en motivatiebrief achterlaten.

Wij hebben de werving voor deze vacature uitbesteed aan Talentenscout. Wil je meer weten over eReM of deze vacature? Neem dan gerust contact op met Sakina via Sakina@talentenscout.com of via 06-13523596