Account Manager Industriële Automatisering & Paneelbouw

40 uur per week

Missie
eReM heeft ambitieuze groeiambities. Bij bestaande en nieuwe klanten. Jij bent verantwoordelijk voor de organisatie en de opvolging van de verkoopactiviteiten in heel Nederland.

P&V Groep
In het Belgische Heusden-Zolder vind je het hoofdkantoor van P&V Panels. Eenmaal binnen kijk je je ogen uit. Hier zie je dat kwaliteit geen toeval is. Maar het resultaat van hard werken, expertise en klantgerichtheid. P&V Panels is al 35 jaar gespecialiseerd in het engineeren, bouwen, onderhouden en upgraden van distributieborden en stuurborden. Met ruim 375 professionele medewerkers wordt er gewerkt in vier divisies; infra, industrie, gebouwen en machinebouw. P&V Groep bestaat uit vier bedrijven. Naast het hoofdkantoor in Heusden-Zolder zijn er vestigingen in Kortrijk en Genk. En sinds 2021 heeft P&V Groep het Nederlandse eReM Elektrotechnici overgenomen.

eReM Elektrotechnici BV
In het Nederlandse Zwijndrecht vind je het kantoor van eReM. Een familiair bedrijf met jarenlange ervaring in de automatisering van besturingsprocessen. De organisatie zet voor haar industriële klanten het volledige automatiseringsproces in werking. eReM is een totaalpartner, want het heeft zowel hardware engineering, paneelbouw, software engineering, installatie en  Inbedrijfstelling in eigen huis. Haar klanten zijn zowel grote als kleine organisaties in o.a. petrochemie, olie & gas, machinebouw, voedingsmiddelenindustrie, offshore en de energiesector. Met ruim 70 gepassioneerde medewerkers bieden ze oplossingen voor alle onderdelen van het automatiseringsproject van haar klanten.

Always one step ahead
Als dé specialist in de verschillende disciplines biedt P&V Panels / eReM altijd de beste oplossing voor de uitdagingen van haar klanten. Zowel naar prijs-kwaliteit, bedrijfszekerheid als naar levertijd. Maar de belangrijkste reden van het succes zijn de professionele en gepassioneerde medewerkers. Dankzij de interne kennis en kunde krijgen klanten altijd een eerlijk advies en de beste oplossingen. Daarom wordt er binnen de organisatie ook continu geïnvesteerd in eigen mensen.

eReM heeft veel te bieden
– Informele bedrijfscultuur, weinig hiërarchie, betrokken collega’s
– Onderdeel van het ambitieuze en hard groeiende P&V Panels
– Innovatieve, klant specifieke oplossingen
– Groei- en ontwikkelmogelijkheden
– Veel vrijheid en ruimte voor eigen initiatieven
– Afwisseling; klanten binnen verschillende industrieën
– Uitstekende arbeidsvoorwaarden

Samen de richting bepalen
Als ervaren Account Manager vind je het fijn om zowel operationeel als strategisch bezig te zijn. Samen met de Sales Director bepaal je de verkoopdoelstellingen die je vervolgens vertaalt naar duidelijke gedefinieerde doelen en een actieplan. Je stelt het business plan op voor Nederland en voert dit uit. Je onderhoudt en optimaliseert de contacten met belangrijke klanten in verschillende industrieën zoals o.a. de Petrochemie, olie & gas, machinebouw, voedingsmiddelenindustrie, offshore en de energiesector. Daarnaast ga je ook actief op zoek naar nieuwe klanten. Tussentijds analyseer je de verkoopresultaten en stuur je bij waar nodig.

Eén Team, één taak
Je doet het niet alleen. Natuurlijk ben jij voor de klant hét gezicht van eReM en begrijp je dankzij je elektrotechnische kennis de specifieke behoefte. Voor het uitwerken en realiseren van de oplossing werk je intensief samen met je collega’s van Project Management en Engineering. Om een optimale communicatie binnen het team te waarborgen, werk je regelmatig vanuit het kantoor in Zwijndrecht. Uiteraard bezoek je ook wekelijks (potentiële) klanten in heel Nederland.

Voor elke uitdaging een oplossing
eReM maakt onderdeel uit van de P&V Groep en dat betekent dat er veel kennis en ervaring binnen de organisatie beschikbaar is. Praktisch gezien wil dit zeggen dat je met specifieke vragen van klanten ook bij je Belgische collega’s terecht kan. Dat maakt deze functie ook zo interessant. Je werkt niet enkel voor eReM, maar biedt de klant alle oplossingen die binnen de P&V Groep beschikbaar zijn. Je plant je eigen agenda en rapporteert aan de Sales Director.

De kandidaat
– Ondernemend, oplossingsgericht, energiek
– Goede elektrotechnische kennis door opleiding of werkervaring
– Kennis van de Engelse taal
– Saleservaring in de industriële automatisering
– Teamspeler, netwerker, zelfstarter
– Bij voorkeur woonachtig in Zuid-Holland

Past deze vacature bij jou?
Solliciteer en laat jouw gegevens achter via onderstaande contactformulier. Wil je meer informatie? Bel dan met Koen Mathijsen 06-15194318