01-05-19

Training Machineveiligheid

machineveiligheidIedere maand wordt er op onze afdeling Engineering een meeting gehouden om de huidige kennis op te frissen en te vergroten. Tijdens de meeting wordt training gegeven op het gebied van machineveiligheid aan de hand van de machinerichtlijn NEN-EN-IEC 60204-1 ‘Elektrische uitrusting van machines’. De engineers zijn nu weer op de hoogte van de laatste eisen en ontwikkelingen.

NEN-EN-IEC 60204-1

De trainingen worden gegeven aan de hand van praktijkvoorbeelden van systeemkasten waar eReM dagelijks mee te maken krijgt. Het doel is om alle engineers te leren hoe zij binnen één oogopslag kunnen zien of een schakelkast aan de huidige veiligheidsrichtlijnen voldoet. Bovendien kunnen zij de kennis direct toepassen in hun eigen engineeringswerk.

Kennis bedrijfsbreed up-to-date

training afdeling engineeringDe trainingen worden gegeven door onze eigen Engineering Manager, die al ruim 9 jaar lid is van de normcommissie NEC44 Elektrische Machineveiligheid. De trainingen worden niet alleen aan de afdeling Engineering gegeven, maar ook aan de afdeling Installatie en aan de werkvoorbereiders. Zo zorgen wij dat we bedrijfsbreed op de hoogte zijn en blijven van de geldende wet- en regelgeving.

Reacties zijn gesloten.