10-07-19

Nieuwe eReM Bedrijfskleding

Een sneak preview…

Binnenkort wordt er nieuwe bedrijfskleding geïntroduceerd binnen ons bedrijf. De ontwerpen zijn uitgekozen en de eerste proefversies zijn inmiddels bij ons binnengekomen. Zie hieronder een korte sneak preview!

offshore manDe offshore outfit

Deze outfit heeft de oranje kleur en veiligheidsstrepen die binnen de offshore verplicht zijn. Uiteraard mag het eReM logo op de borst en in het groot op de achterkant niet ontbreken!

werkplaats manDe werkplaats outfit

Met een nette werkbroek en polo in een kleur blauw die mooi matcht met onze huisstijl, draagt deze outfit bij aan de professionele uitstraling van ons werkplaatspersoneel. Ook draagt deze pop een zwart eReM vest, met warme voering voor de koudere dagen. Dit vest is met name bedoeld voor onze buitenmonteurs.

industrie manDe industrie outfit

Een mooi pak dat door de collega’s van de installatie afdeling in industriële omgevingen kan worden gedragen. Veilig, comfortabel en ook deze outfit in het blauw!

Ewerkvoorbereider outfitn tenslotte…

Een nette pantalon en overhemd voor het personeel dat zowel in de werkplaats als op kantoor werkzaam is; de werkvoorbereiders. Deze collega’s komen ook met regelmaat in contact met de aanwezige klanten en daarom is ervoor gekozen om ook deze personen een eReM outfit te bieden.

Wij willen de nieuwe bedrijfskleding graag met een gloednieuw kledingmanagement systeem introduceren. Zodra het personeel in de nieuwe kleding rondloopt, zullen er uiteraard wat mooie foto’s worden gedeeld!

Dit is een sneak preview. Onder voorbehoud van wijzigingen.

Reacties zijn gesloten.