12-02-20

eReM krijgt Kwaliteitslabel Paneelbouw

Uitgereikt door de Fedet

Sinds een paar maanden is eReM in het bezit van het Kwaliteitslabel Paneelbouw, dat werd uitgereikt door de Fedet (Federatie Paneelbouw). Met dit label laten wij zien dat wij een aantoonbare hoge kwaliteit leveren en altijd werken volgens de laatste wet- en regelgeving. eReM is één van de eerste paneelbouwers in Nederland die het label in ontvangst heeft mogen nemen.

Het waarborgen van kwaliteit

Nederlandse paneelbouwers hebben steeds vaker te maken met concurrentie uit lagelonenlanden. De Nederlandse markt is echter kleinschaliger en vaak veel gespecialiseerder. Met het Kwaliteitslabel Paneelbouw kunnen wij laten zien dat wij voorop lopen door middel van innovatie, instroom en opleiding om zo de concurrentie voor te blijven. Op deze manier wordt de Nederlandse kwaliteit gewaarborgd.

Erkenning van het label

Het Kwaliteitslabel Paneelbouw is aan ons toegekend, omdat wij voldoen aan de volgende omschrijvingen:

  1. Wij werken aantoonbaar volgens de laatste wet- en regelgeving, waarbij de kwaliteit van de processen wordt geborgd.
  2. Wij maken gebruik van gekalibreerde gereedschappen, test- en meetapparatuur bij het samenstellen en testen van panelen.
  3. Wij maken gebruik van gestandaardiseerde testprocedures die van toepassing zijn op de panelen conform de geldende richtlijnen.
  4. De output van engineeringswerkzaamheden is voorzien van testen en berekeningen betreffende kortsluit- en verliesvermogen, opwarming van het paneel en selectiviteit berekeningen.
  5. Panelen zijn, indien van toepassing, voorzien van een CE markering.

Alle bovengenoemde omschrijvingen zijn gebaseerd op de normen NEN-EN-IEC-60204-1 en NEN-EN-IEC-61439-1.

Voordelen voor de klant

Met het behalen van het Kwaliteitslabel Paneelbouw, kunnen wij aantonen dat wij alle kennis en kunde in huis hebben om voor onze klanten een zeer hoge kwaliteit te leveren. Met de strenge kwaliteitscontroles van de Fedet, zijn wij continu bezig met het optimaliseren van onze processen. U bent gegarandeerd van een veilig, betrouwbaar en uitstekend werkend product. Bent u opzoek naar een gekwalificeerde paneelbouwer? Neem dan vandaag nog contact met ons op!

Download ons Kwaliteitslabel Paneelbouw hier.

Reacties zijn gesloten.