28-06-18

Einde tijdperk TS8 in zicht

eReM start met nieuwe VX25 kast

Vervanger van de TS8

VX25 Rittal

Na een ontwikkelingsperiode van vijf jaar heeft Rittal de VX25 gelanceerd; het nieuwe vloerstaande kastsysteem dat de TS8 geleidelijk gaat vervangen. De meeste producteigenschappen van de TS8 worden behouden. Echter, de VX25 beschikt over een groot aantal nieuwe mogelijkheden. De kast is vrijgegeven voor de Nederlandse markt en is inmiddels voorradig. Aan het nieuwe systeem werden hoge klanteisen gesteld die hebben geresulteerd in de creatie van de VX25 schakelkast.

Demobus Rittal

Op dinsdag 19 juni werd een demobus van Rittal voorgereden op de Merwedeweg bij eReM. Deze demobus stond volledig in het teken van de VX25. Onze medewerkers kregen de kans om een kijkje te nemen in de bus en vragen te stellen aan het Rittal team. Op deze manier konden zij zich optimaal voorbereiden op het bouwen met deze nieuwe systeemkast, die binnenkort bij eReM op de werkvloer zal verschijnen.

VX25 demobus

Klaar om projecten uit te voeren

eReM is inmiddels volledig op de hoogte van de voordelen van de VX25. Wij zijn enthousiast over het nieuwe systeem en zijn goed voorbereid om onze klanten te kunnen adviseren. Het is daarom vanaf nu mogelijk om projecten met de VX25 kast aan te vragen. Meer informatie over het nieuwe kastsysteem? Lees hier het artikel van Rittal.

Wij zien toekomstige aanvragen graag tegemoet! Vul onderstaand contactformulier in om contact met ons op te nemen.

Reacties zijn gesloten.