02-02-21

In memoriam Jack Scheffel

Wij zijn diep getroffen door het overlijden van onze zeer gewaardeerde collega Jack (Sjaak) Scheffel.

In memoriam

De afgelopen, korte periode heeft Sjaak een oneerlijke strijd gestreden, een strijd die hij niet heeft kunnen winnen. Sjaak mocht kortgeleden nog zijn 40-jarig jubileum bij eReM vieren. Naast zijn loyaliteit en betrokkenheid zullen we Sjaak herinneren als een kundig en zeer vakbekwaam monteur, maar we herinneren hem vooral als een bijzonder fijne collega.

Bedankt voor alles Sjaak, we missen je.

Onze gedachten en medeleven gaan uit naar zijn vrouw, kinderen en naaste familieleden. Wij wensen hun veel sterkte toe in deze moeilijke periode.

Het afscheid heeft op dinsdag 2 februari in besloten kring plaatsgevonden. Wilt u een bericht voor Sjaak, zijn dierbaren of voor ons achterlaten? Dan kan dat hieronder.

12 reacties op “In memoriam Jack Scheffel”

 1. Lindy schreef:

  Lieve oud-collega’s bij eReM,

  Wat een vreselijk nieuws en wat is het allemaal bizar snel gegaan! We zullen Sjaak enorm gaan missen. Ik zal hem herinneren als een ontzettend lieve, positieve en betrokken collega. Veel sterkte toegewenst de komende tijd. Mijn gedachten gaan uit naar jullie allemaal en natuurlijk ook naar de familie en vrienden van Sjaak.

  Van harte gecondoleerd allemaal.

  Liefs,
  Lindy Nijman

 2. Peter Reinewald schreef:

  Ik wens de familie, dierbaren, collegae bij Erem veel sterkte, liefde en kracht de komende tijd, Op de foto in de kracht van zijn leven.. en dan zoiets! Gecondoleerd.

 3. Kris / Directeur van FlexTechniek B.V. schreef:

  Namens FlexTechniek B.V. en onze monteurs die Sjaak kende en met hem hebben gewerkt wens ik de familie en collega’s bij Erem veel sterkte. Kris.

 4. Arno Stolk schreef:

  Afgelopen vrijdag hoorde ik dat mijn oud-collega Sjaak er niet meer is. Sjaak heb ik leren kennen als een vakman en altijd bereid om te helpen of advies te geven. Ook hij was hij gepassioneerd als het over zijn klassieke camper ging. Hierbij wil ik alle nabestaanden en oud-collega’s bij eReM Elektrotechnici B.V. heel veel sterkte wensen.

 5. Krijn Klootwijk schreef:

  Beste oud-collega bij eReM

  Gecondoleerd met het verlies van jullie collega Sjaak.
  Ik heb hem zelf z’n 30 jaar geleden leren kennen als een fijne collega en leermeester, waar ik op de dag van vandaag nog steeds profijt van heb.
  Het verlies van een man die geen respect afdwong, maar het gewoon kreeg door zijn manier van doen en handelen. Daarom wens ik jullie en zijn vrienden en familie heel veel sterkte toe de komende tijd. Nogmaals gecondoleerd.

 6. Kevin van Tuyl schreef:

  Gecondoleees met dit verlies,
  Wat een vreselijk nieuws, mijn gedachten gaan uit naar de familie, vrienden en collega’s van Sjaak.

 7. Soeresh Jharap schreef:

  Gecondoleerd met het verlies een zeer gewaardeerde collega, hierbij wil ik alle familie, nabestaanden en collega’s bij eReM heel veel sterkte wensen.
  Nogmaals een ieder gecondoleerd.

 8. Soerin Sital schreef:

  Namens mij mijn condoleance aan de nabestaanden van sjaak. Veel strekte met de verlies van mijn oud collega en jullie dierbare.

 9. André van der Steen schreef:

  Heel veel sterkte toegewenst met dit verschrikkelijke verlies van jullie collega.
  Sjaak heeft voor ons heel wat projecten uitgevoerd en die waren altijd perfect in orde.
  We gaan je missen nogmaals sterkte toegewenst aan iedereen.

 10. Joey Burgers schreef:

  Na ongeveer 8 jaar weerzien, stonden we afgelopen jaar tijdens een afname bij eReM weer met elkaar te praten en te lachen. Over de belevenissen (Portugal) van vroeger, je hobby’s en alles wat er in de tussentijd is gebeurd. Het leek alsof het een dag geleden was.
  Sjaak was een symathieke man met het hart op de juiste plaats. Een vakman die het vak verstond en hulpvaardig was, als je dit vroeg. Sjaak rust zacht! Mijn oprechte deelneming en sterkte voor de familie en nabestaanden.

 11. Geert de Vries schreef:

  Jack is vanaf dat ik hem leerde kennen altijd een hele fijne collega gebleken. We hebben wat afgelachen samen toen ik nog op de zaak werkte.

  Des te groter was de verbazing toen ik hoorde dat het niet goed ging met zijn gezondheid
  En even later was hij er ineens niet meer.

  Er is ooit een liedje gemaakt dat heet : Afscheid nemen bestaat niet . Dus als het mijn tijd is dan zien we elkaar weer ergens daarboven.
  Ontzettend veel sterkte voor Chantal, NIck en Mark , familie en vrienden .

 12. Ruiz Knobel schreef:

  Namens JLA Loading Technology wens ik de familie en collega’s bij Erem veel sterkte toe in deze moeilijke tijd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *