01-02-22

eReM Elektrotechnici BV neemt Croonwolter&dros BV Paneelbouw over

Kort nadat eReM Elektrotechnici BV tot de P&V Panels Group is getreden, wordt ook Croonwolter&dros BV Paneelbouw onderdeel van de groep. Alle medewerkers en werkzaamheden van de Croonwolter&dros-locatie in Dordrecht worden geïntegreerd binnen de bedrijfsmuren van eReM in Zwijndrecht.

Sander van Gool, Sales Director bij eReM Elektrotechnici BV vertelt over de overname: “Naast de overlappende activiteiten op het gebied van industriële automatisering, halen we met deze overname van de paneelbouwdivisie van Croonwolter&dros specialisten in huis op het gebied van laagspanningsverdeelinrichtingen. Hiermee kunnen we eReM nog meer uitbouwen tot een allrounder. Zo kunnen we vanuit Zwijndrecht een totaaloplossing bieden aan de Nederlandse markt: ontwerp, bouw, installatie, onderhoud en upgrade van panelen. Van alle mogelijke merken en voor alle mogelijke sectoren.”

“We kunnen eReM nu nog meer uitbouwen tot een allrounder.” -Sander van Gool, Sales Director eReM Elektrotechnici BV

Extra expertise én slagkracht

Croonwolter&dros BV maakt deel uit van bouw- en techniekbedrijf TBI Holdings. Hun afdeling paneelbouw wordt nu onderdeel van eReM Elektrotechnici BV te Zwijndrecht. “Hiermee stoot Croonwolter&dros die specifieke activiteit volledig af, de 25 medewerkers van de paneelbouwer worden overgenomen door eReM. Ze zullen op korte termijn verhuizen naar de locatie in Zwijndrecht.”, vertelt CEO Joris Vrancken.

“Na de overname van eReM in november 2021, is deze overname een volgende stap in Nederland.” Aldus Joris Vrancken, hij vervolgt: “Met de specialisten van de divisie paneelbouw van Croonwolter&dros halen we én extra expertise én extra slagkracht in huis. De volgende maanden gaan we aan de slag om de processen in Zwijndrecht verder te optimaliseren. Zo kunnen we de groei realiseren die we voor ogen hebben.”

P&V Panels Group groeit verder in Nederland

Na Bekaert Electric (Kortrijk) in 2019, EBB (Genk) in 2020 en eReM in 2021 (Zwijndrecht) is dit de vierde toevoeging aan P&V Panels Group in vier jaar tijd. Ondertussen blijft Vrancken uitkijken naar nieuwe kansen en mogelijkheden in de markt. “Het is onze ambitie om ook in de rest van Nederland voet aan grond te krijgen. Er zijn weinig Nederlandse sectorgenoten die ons totaalpakket op gebied van paneelbouw kunnen aanbieden. De opportuniteit is er dus.”

Van links naar rechts: Eugène de Roodt (Directeur Croonwolter&dros BV), Joris Vrancken (CEO P&V Panels) en Wouter Speksnijder (Financial Director eReM Elektrotechnici BV)

Vragen?

Heeft u vragen naar aanleiding van dit bericht? Neem dan gerust contact op met uw vertrouwde contactpersoon.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *