20-03-20

Coronamaatregelen eReM

Samenwerken tegen de verspreiding van het virus

De wereld is in de ban van het coronavirus. Ook bij eReM volgen wij de ontwikkelingen op de voet. Hierbij zijn de instructies van de betrokken instanties voor ons leidend. In dit blogbericht geven wij graag een korte toelichting op de door ons genomen maatregelen.

corona

Impact op ons bedrijf

Wij zijn ons volledig bewust van de mogelijke impact van het corona COVID-19 virus op alle collega’s, klanten, leveranciers en andere belanghebbenden binnen en buiten ons bedrijf. Vanzelfsprekend staat de gezondheid van onze medewerkers voorop. Tegelijkertijd streven wij ernaar om onze bedrijfsprocessen zo goed mogelijk door te kunnen laten gaan.

Welke maatregelen nemen wij?

Om op een verantwoordelijke manier door te kunnen blijven werken, hanteren wij de volgende maatregelen:

  • Indien één van onze collega’s koorts, verhoging en/of luchtwegklachten (zoals verkoudheid) heeft, dient deze persoon thuis te blijven.
  • De collega’s waarvoor geldt dat zij thuis kunnen werken, dienen dat zo veel mogelijk te doen.
  • Er gelden aangescherpte hygiënemaatregelen binnen ons bedrijf (zoals het regelmatig wassen van de handen en het extra uitvoeren van schoonmaakrondes).
  • Voor de collega’s die op locatie bij een klant werken, geldt dat zij zich dienen te houden aan de voorschriften van de klant en natuurlijk die van het RIVM.
  • Klanten zijn bij ons welkom, mits zij geen ziekteverschijnselen vertonen en zich houden aan de richtlijnen van het RIVM.

De richtlijnen van het RIVM vindt u hier: https://www.rivm.nl/coronavirus/covid-19

Vragen?

Heeft u als klant vragen hierover? Neem dan gerust contact met ons op. Ook in het geval dat wij onze werkzaamheden niet meer bij u als opdrachtgever kunnen uitvoeren, vernemen wij dat graag zo snel mogelijk. Wij werken samen in de bestrijding van het coronavirus en doen er alles aan om verdere verspreiding zo veel mogelijk te voorkomen!

Reacties zijn gesloten.